A szociális munka napja 2019

Kelemen Icus
November 12-én ünnepi délutánon köszöntötték a szociális és az egészségügyi ellátásokban, valamint a karitatív szolgálatokban dolgozókat a szociális munka napja alkalmából.
A program emléktábla avatással kezdődött. A Szabadság tér 6. szám alatt található épület falán a Kisújszállási Városvédő és -Szépítő Egyesület kezdeményezésére helyeztek el emléktáblát dr. Pólya Kálmán köztiszteletben álló főorvos tiszteletére. Dr. Ducza Lajos beszédét követően a táblát Kecze István polgármester és Tatár Zoltán egyesületi elnök leplezte le.
Ezt követően a Hotel Kumánia***superior éttermében az egészségügyi ágazatban dolgozókat Tuka Antal települési képviselő, Kisújszállás Város Önkormányzata Humán Erőforrás Bizottságának elnöke köszöntötte. Majd a Dr. Petkovich Tamás Szociális és Egészségügyi Díj átadására került sor. Idén az egészségügyi ellátásában évtizedeken át végzett kiváló szakmai és lelkiismeretes munkájának elismeréseként ebben az elismerésben Süveges Zsigmondné háziorvosi asszisztens részesült.

 

 XIII. 46
2019. november 15.