Ne most, drágám!

Esemény dátuma: 2018. június 8. péntek 19:00
Kelemen Icus

Egy fergeteges vígjáték június 8-án a Vigadóban, Csonka András és Mihályfi Balázs főszereplésével.


Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok és totális téboly London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

A méregdrága szalon egyik tulajdonosa, a felfuvalkodott Gilbert élete hódítására készül felesége távollétében. A nagy terv gépezetébe azonban a kezdetektől fogva homokszemek kerülnek: makrancos szeretők, századára csökkenő árú bundák, visszatérő feleség, de még egy részeges fregattkapitány is a reménybeli házasságtörés útjába kerül.

Az események sodrában már Gilbert üzlettársa, a végtelenül tisztességes Arnold sem tudja számon tartani a megszaporodó szerelmi viszonyokat, a szekrénybe bújtatott hölgyeket, és a párjukat kereső férjeket. A tesztoszteronszint egyre nő, a londoni közlekedési társaság egyre több női fehérneművel gazdagodik, Gilbert újabb képtelen ötletekkel áll elő, miközben megállíthatatlanul robogunk a fergeteges végkifejletig!

A vígjátékok mestere, Ray Cooney ezúttal sem kíméli a nézők rekeszizmait. Sokáig emlékezetes élménnyel gazdagodik, aki eltölti ezt az estét a Ne most, drágám! csapatával.

SZEREPLŐK
Gilbert Bodley – Mihályfi Balázs
Arnold Crouch – Csonka András
Miss Tipdale – Steinkohl Erika
Janie McMichael – Miklós Kriszta
Harry McMichael – Pál Tamás
Sue Lawson – Holczinger Szandra/Laurinyecz Réka
Mrs. Frencham – Szilágyi Annamária/Csányi Erika
Frencham fregattkapitány – Venyige Sándor
Maude Bodley – Zorgel Enikő
Mr. Lawson – Gerner Csaba/Janik László
Miss Whittington – Csáki Edina

Helyre szóló belépő: 2800 és 3000 Ft
Jegyértékesítés a Vigadóban. Tel.: 59/886-928/5m info@vigadokisuj.hu