Neil Simon: Az utolsó hősszerelmes

Esemény dátuma: 2017. augusztus 16. szerda 18:00
Kelemen Icus
A Váci Dunakanyar Színház előadása a Vigadóban augusztus 16-án, szerdán 18:00-tól – vígjáték három felvonásban. Belépő: 2000 Ft – kapható a Vigadóban!

Barney Cashman, a tisztességes és hű férj úgy dönt, enged évek óta tartó, csillapíthatatlan kíváncsiságának, és egyetlen felejthetetlenül romantikus délutánra próbára teszi saját magát; házasságtörésre készül. A körülményes figura titokban édesanyja lakására hívja az áhított nőt. Tervez, kalkulál, kombinál.  Mesterien készíti elő az izgalmas eseményt, ám mindenre ő sem gondolhat, az egyetlen délutánból zűrzavaros légyottok sora születik. A téma pikáns, a helyzetek fordulatokkal telik, a feszültséggel pedig az idő szűke játszik, hiszen a lakás csak néhány órára az övék.

E briliáns vígjátékban Neil Simon páratlan finomsággal ötvözi a sziporkázó humort és a keserű igazságot. Csupa lendület, pazar nyelvi párbajok és egy fergeteges szereposztás!

Barney Cashman        Magyar Attila

Elaine Navazio           Molnár Gyöngyi

Bobbi Michele            Pataki Szilvia

Jeanette Fisher            Pikali Gerda

Dramaturg:     Deés Enikő

Látvány:         Bakos-Kiss Gábor

Rendező:        Bakos-Kiss Gábor

Fordította:       Elbert János

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre. Az előadás a Veszprémi Petőfi Színház támogatásával valósult meg.