A FÖLD ÓRÁJA

Kelemen Icus

A FÖLD ÓRÁJA 2021. március 27. szombat 20.30-21.30
Idén március 27-én lesz a Föld órája, amihez bárki csatlakozhat. Csupán annyit kell tennie, hogy 20 óra 30 perctől egy órára kikapcsolja az otthonában az elektronikus berendezéseket és leoltja a világítást.
DE NE CSAK ENNYIT TEGYÜNK!
Az elmúlt egy év sok mindenre megtanított bennünket, talán arra főképp, hogy át kell gondolni életünket, mindennapjainkat, anyagi helyzetünket. Talán megtanított bennünket a takarékosságra, a tudatosabb vásárlásra, arra, hogy takarékoskodjunk a villannyal, vízzel, fűtéssel, étellel. Így akaratlanul is hozzájárulhattunk környezünk védelméhez is. Megtapasztaltuk azt, hogy mennyire törékeny a világ és egy Kínából induló apró kis vírus pillanatok alatt tönkre teheti életünket, jelenünket, jövőnket Kisújszálláson is.
Arra kérjük Önöket, hogy egy „IGEN CSATLAKOZOM”-mal jelezzék, hogy március 27-én 20.30-21-30 óra között lekapcsolják a villanyt, a tv-t, a számítógépet, minden nélkülözhető energiazabáló berendezést, és az áramszünet idején gyertyák, fáklyák, lampionok és egymás társaságában töltik el az időt. Jelentkezés: info@vigadokisuj.hu
Továbbá, írják meg ezen a felületen, mi az, amit a járványhelyzet miatt tudatosan megváltoztattak életvitelükben, hétköznapjaikban az elmúlt évben, és mivel HASZNOSNAK BIZONYULT, ezt szeretnék folytatni akkor is, ha visszatérünk a rendes kerékvágásba.
TEHÁT VÁRJUK AZ ÁRAM NÉLKÜLI GYERTYÁS, LAMPIONOS, FÁKLYÁS FOTÓKAT.
VÁRJUK AZOKAT A JÓ PÉLDÁKAT, AMIKET ÉRDEMES FOLYTATNI A MORMÁLIS ÉLET VISSZATÉRÉSE UTÁN IS.
Fotók, jó példák: info@vigadokisuj.hu