A Vigadó zöld emberkéiről

Kelemen Icus
35 ilyen zöld emberke van a Vigadóban. Mindegyik a kijárathoz irányít. Jó lenne ha megmutatnák már a jelenlegi helyzetből is a kiutat.
No nem is ez a lényeg. A katasztrófavédelmi felügyelőség rendszeresen ellenőriz bennünket, hogy megfelelünk-e az épületbiztonsági előírásoknak, naprakészek vagyunk-e a biztonsági rendszerek ellenőrzésében, ami jelenti a biztonsági világítások, a tűzjelező rendszerek, tűzoltó készülékek, lift, a hő- és füstelvezető rendszerek, tűzgátló ajtók, kémények, elektromos hálózat rendszeres , időszaki ellenőrzését. De figyelmet kell szentelni a rágcsáló- és rovarirtásra is, nos és az sem mindegy milyen vegyszerrel van takarítva a Vigadó több mint 100 éves lépcsője sem.
A katasztrófavédelem munkatársai részéről egyébként a segítőkészséget tapasztaljuk, amellett, hogy igyekszünk megfelelni a biztonsági előírásoknak. Eddig sikerült, bízunk benne a jövőben is így lesz.
A zöld kis emberkék pedig segítenek azoknak is, akik eltévednek a Vigadóban (vannak szép számmal😊) Igyekszünk mindenkit kimenteni😊, de a nyilak is mutatják a kiutat.