Illúzió Mesterei – dupla előadás

Esemény dátuma: ÚJ IDŐPONT! 2021. április 23. (péntek) 17:30 és 20:30 (dupla előadás) - Vigadó
Kelemen Icus
AZ ILLÚZIÓ MESTEREINEK hivatalos közleménye:
“Kedves Közönségünk!
Sajnálattal jelentjük be, hogy a 2020. április 24. (péntek), majd november 13. (péntek) meghirdetett Illúzió Mesterei előadásunkat Kisújszálláson a Vigadóban elhalasztjuk.
Stábunkkal együtt nagyon vártuk az előadást, hogy szórakoztathassuk Önöket, de sajnos a vírushelyzet és a Kormány emiatt hozott szigorító intézkedései ezt nem teszik lehetővé.
A jelenlegi szabályok szerint a közönség harmadát tudnánk csak leültetni a nézőtéren, és mivel nem szeretnénk különbséget tenni nézőink között, így az előadást 2021. áprilisban fogjuk pótolni.
Az új időpontban reményeink szerint már mindenki biztonságban, önfeledten szórakozhat.
Az előadás új időpontja:
2021. április 23. (péntek)
Az előadás az eredeti helyszínen kerül megtartásra. Megváltott jegyeik az új időpontra automatikusan érvényesek, ugyanarra a székre, ahova azok eredetileg szóltak. Önöknek további teendőjük nincs.
Nagyon köszönjük hűséges közönségünk támogatását, kitartását és türelmét.
Kérjük Önöket, hogy maradjanak mellettünk ebben a nehéz időszakban is.
Az Illúzió Mesterei szervezői”
Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzó Mesterei showműsorra Kisújszállásra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi TV show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.
Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után most készek arra, hogy a kisújszállási közönséget is elvarázsolják! Nincs ahhoz fogható, mint élőben látni a varázslatot. Itt nincsenek kameratrükkök: a hihetetlen illúziók a nézők előtt, sőt, azok bevonásával történnek. Kettévágott nők, lenyűgöző kézügyesség, meghökkentő gondolatolvasás és sok minden más egy egész estés, humorban gazdag előadásban.
A műsorban fellép Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok és Nagy Molnár Dávid bűvész világbajnoki ezüstérmes illuzionista valamint Kelle Botond ötszörös magyar bűvész bajnok.
Ne maradjon le erről a felejthetetlen élményről, vegye meg a jegyét még ma!
Jegyárak:
Földszint 1-3 sorok 7900 Ft
Földszint 4-10. sor: 5900 Ft
Földszinti emelvény 1-11. 4900 Ft
Páholy: 4900 Ft
Emelet és emeleti pótszékek: 3900 Ft