Tájékoztatás a veszélyhelyzet kapcsán

Kelemen Icus
Kedves Vendégeink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy kialakult egészségügyi helyzetet és a 2020. március 12. éjféltől életbe lépett kormányzati rendelet valamint a helyi operatív csoport iránymutatását figyelembe véve a következő időszakban az alábbi nyilvános, intézményünk a Művelődési központ és Könyvtár által szervezett események maradnak el.

Ugyanakkor tájékoztatjuk Önöket arról is, hogy intézményünk valamennyi telephelye ( Vigadó , Vigadó Mozi, városi könyvtár, művház stb. ) a nyitva tartási rendjének megfelelően várja a vendégeket, olvasókat, látogatókat, a 100 fős korlát szigorú betartása mellett, fokozottan ügyelve a fertőtlenítésre, tisztaságra.


ELMARADÓ ESEMÉNYEK:
2020. március 14. Retró buli – Művelődési ház
2020. március 20 péntek Parno Graszt koncert – Vigadó ( a megváltott belépőjegyeket március 16. hétfő 14 órától- március 27-ig váltjuk vissza)
2020. március 20. péntek Szatmári Endre kiállításának megnyitója – Galéria Könyvtár
2020. március 25. Dr. Örsi Julianna könyvbemutatója – Néprajzi Kiállítóterem
2020. március 27. Bauer Barbara írónő közönségtalálkozója – Galéria Könyvtér
2020. március 28. Tavaszköszöntő hangverseny – a Phoenix Vegyeskar rendezvénye – Vigadó
2020. április 4. P. MOBIL koncert – Művház
2020. április 6. Különterem, színházi előadás – Vigadó
2020. április 8. Dombóvári István előadói estje ( pót időpontról vagy a belépők visszaváltásának módjáról hamarosan tájékoztatást adunk )

A további időszak rendezvényeire jegyfoglalás lehetséges, egyelőre vásárlás nem.

Továbbá felhívjuk az intézményeinkbe járó közösségek, művészeti csoportok vezetőinek figyelmét, gondolják át, hogy a következő időszakban megtartják-e foglalkozásaikat.

Megértésüket köszönjük, bízunk benne normalizálódik a helyzet, ennek érdekében mindannyiunk közös felelőssége, hogy betartsuk az egészségügyi vészhelyzet előírásait.
Kérjük, amennyiben betegség tüneteit észlelik magukon, környezetükben forduljanak orvoshoz, válasszák az otthon biztonságát, ne látogassák intézményünket.