Hiteles információ a Szociális Otthonból

Kelemen Icus

Fontos és hiteles tájékoztatás a Szociális Otthon részéről.
Forrás: Szociális Otthon Kisújszállás facebook profil
Tisztelt kisújszállási lakosság!
Intézményünk vezetősége egy álprofilt használó helyi lakos által posztolt rágalmazásra reagálva, az alábbi tájékoztatást nyújtja!
A kormány oltási tervének megfelelően, az igényfelmérést követően az első oltás beadása 2021. január 29-én, az oltást igénylő dolgozók és ellátottak számára megtörtént. A második oltásra február 19-én kerül sor.
A téves információkkal ellentétben, dolgozóink rendszeres tesztelésen estek/esnek át. Többségük szervezetében már kimutatható a koronavírus elleni védelem. Emellett bármilyen megbetegedésre utaló, már enyhe tünetek észlelésekor sem állnak munkába.
Dolgozóink a járvány kezdete óta erejükön felül és lelkiismeretesen helyt állnak e nehéz időszakban, minden tőlük telhetőt megtesznek ellátottaink védelme és egészségi állapotuk megóvása érdekében.
Idős lakóink körében az oltás más-más válaszreakciót váltott ki szervezetükben, hiszen többségük egy-, vagy több krónikus betegséggel él együtt. Ugyan idősek és gyengébb már a szervezetük de ápolóinkkal együttműködve ők is minden erejükkel e nehéz időszak átvészelésére, egészségi állapotuk megőrzésére törekednek. Intézményünk minden dolgozója tisztelettel fordul feléjük, segíti őket, ne legyen ez másképp az intézmény kapuin kívül sem!
Tiszteljük az időseket!
Intézményünk vezetősége és a dolgozók is készséggel állanak a hozzátartozók, gondokok teljeskörű tájékoztatására ellátottaink egészségügyi állapotával kapcsolatban.
Telefonos elérhetőségeik:
Szűcs Zsuzsanna intézményvezető: 06-30/611-6623
Nász Miklósné intézményvezető ápoló:
06-30/541-5099
Vezetékes telefonszám: 0659/520-809, 0659/520-810